Friday, 7 October 2011

copy :) "semoga bahgia"

GF : kite maen satu game nak tak ?
BF : game ape ?
GF : macam ni , esok awak tak yah text ,call saye or pape yang berkaitanlah, saye pun buat macam tuu kat awak, okay ? kite tengok sape yang menang
BF :okay !

esoknye, si BF terpakselah tahan rindu dekat GF . mengenangkan ini satu permintaan..BF cube tabahkan hati


keesokkan harinye...si BF call si GF tapi tak berjawab .so ,si BF pegi ke rumah si GF...di luar rumah...ramai orang...BF mule rase  pelik then terus masuk rumah...

sekujur tubuh terbaring kaku di tengah rumah dan tubuh itu adalah jasad si GF yang dah meninggal...mak si GF pun bagi surat dekat BF...

surat bertulis...

:b.........semalam awak dapat hidup tanpe saye...saye pasti esok dan seterusnye pasti awak dapat hidup bhagie tanpe saye...LOVEYOU....



(= sekian =)

dari saye orchid shimata ...