Saturday, 26 November 2011

☯ i wanna tell you something

nampak tak ! nampak tak ! awesome .orchid betul-2 nak zara jadi kawan orchid .sebab orchid rase orchid sangat perlukan die sbg teman orchid kelak .entah , tertarik gile ngan cara die berkata-kata .huhuhu .are you ready ?!! lets start the movie .hahaha


okay-2 firstly ..assalamualaikum .kalau nak tahu orchid lah peminat movie twilight saga ..korang mesti tahu kan .yelah  ..cerita tu kan best gilo .tak tgk , rugi tau .so , kalau taknak rugi . cepat-2 lah cari sume movie tuu .coming soon plak title die breaking dawn . .bad news nye , tu title terakhir utk sume episod-2 sblum nie . . oleh itu saya orchid mmg teringin sangat nak tgk . .encik zaki . . bawak saye yea ? ;)


hurm .ari ahad memang membosankan bagi aku .sebab kedai tak banyak bukak .stuck in home make me crazy .god !

im gonna leave now .see you soon . thanks for ur support . =,=

its begin .

sejak kebelakangan nie ,aku dah taknak pikir benda2 remeh nie .benda2 remeh nieh lah permulaan sesuatu pekara yang menyakitkan .
okayy . sekarang nie aku asyik gaduh je ngn die .taktahu kenapa .mungkin ade silapnye .malas nak tahu .aku pun dah berubah . mungkin .sebab , ape yang aku buat sejak kebelakangan nie , ade je yang tak kena .

23 november hari tuh , cukup 10bulan kiteorang couple . dah lame rupenye aku kongsi segala suka duka aku ngn die . tapi aku dapat rase antara kiteorang masih lagi takde keserasian . masing-masing masih ego . sudah lah ,aku akan cube perbaiki ape yang terjadi dalam hubungan kiteorang . sebab aku sayang kat kau .iloveyou

Saturday, 12 November 2011

nama die Zara ♦

tersangat comel kan die .suke ngn die tahu .die baek .sporting . happy go lucky .yang penting nak sangat buat die jadi kawan rapat . tapi tulah , harap dia sudi ♥   die sebaya orchid tau .macam tak percaya plak umur die 15 .ingatkan senior orchid . sebab muke die matured . awesome !

hari tuu ade intai blog die tau .rupa-2nye die stay kat vietnam .aduhh , jauhnye . dah rase macam nak pegi sane dan jumpe die .nak tengok , borak ngan die depan-2 .mesti seronok kan .aww :) teruja tau kawan ngn die sebab orchid tengok muke die pun orchid tau die mesti sorg yang tersangat baek . ZARA NAK SANGAT KAWAN DENGAN AWAK . bile Zara nak blek malaysia niee .rindulah .*macam dah pernah jumpe plak .orchid  belum belum . ;)

hehe . klah .takmao cakap banyak-2 .yang penting orchid nak sangat jumpe die ♥ iloveyoudear

Sunday, 6 November 2011


hah ! today is monday .holiday :) dah lame tak update .sebab takde story ! bosan gilee .melayan kucing di rumah jew.kadangkadang jadi sawan depan lappy .gara gara maen game .the house of the dead .mak bebel banyak kali pun tak dengar .sorry mum . makan pun dah tak terurus .kejap makan .kejap tak makan .zaki pun asyik marah orchid sebab tak makan .sorry dear :) .yang penting rendang mak tak bleh tahan ,tengok je rase nak mkan *walaupun dah makan td .esok sekolah ehh ? malas gilo nak pegi esok .taktahu lah nak pegi ke tak .kalau pegi bukan ade apape pun .kalau tak pegi plak sume orang akan marah .pening .orchid plak asyik malas nak mandi .ape nak jadi nie !
stop it lah .tak tahu kenapa sekarang dah jadi mental macam nie .aduss .menunggu result PMR nie memang mendebarkan .orchid nak 8A .doakan ekk .thanks a lots .

k.dah .sampai disini je .bye !