Sunday, 5 February 2012

aku yang merasainya .

kepada yang membaca entry kali nie .tolong biarkan aku meluahkan ape yang aku rase .

setelah setahun couple , tipu kalau aku cakap aku tak sayang die .sejujurnye aku sayang die . dan dah anggap die penting dalam hidup aku . 23 hari bulan 1 hari tuu , dah setahun kiteorang couple . tapi aku taktahu kenapa lepas dari tarikh tuu . kiteorang selalu gaduh . aku punn selalu buat perangai . sememangnya aku akan buat perangai bile die mulakan dulu . bukan nak tuduh apee-2 . kadang-2 die buat aku rase tak di hargai . kalau dulu kiteorang saling memerlukan dalam ape-2 je keadaan . tapi sekrang aku dah tak rase semua tuu .aku punn sekarang malu nak bagitahu die yang aku kadang-2 sunyi . aku kadang-2 nak orang dengar ape yang aku rasai . dan nak orang pujuk aku .hati seorang perempuan memang terlalu lembut sampai boleh menitiskan air mata walaupun pekara kecik .
seriously , kalau dulu tak sampai setengah jam dalam inbox mesti ade text , kalau pagi-2 mesti die akan says *goodmorning sayang , kalau malam macam biasalah goodnite . setiap hari die akan tanye aku dah makan ke belum.  kadang-2 benda remeh punn die akan tanye , tapi sekrang semua tuu dah hilang . aku dah tak dapat rase smua tuu dah . sampai suatu hari tuu aku terpakse melawann cakap die , sebab aku nak tengok ape yang die buat , tapi hampa . die tak pujuk aku . dan mase tuu aku terasa sangat kehilangan .
mane die yang dulu . yang selalu buat aku tergelak . yang selalu buat aku rindu kat die . aku tak tahu ape yang aku rase sekrang . kesedihan sentiasa bersama aku . dan di sebabkan itu aku selalu nangis tanpa sebab . kenapa dulu sebelum couple die pernah janji takkan abaikan aku . tapi kenapa sekrang janji tak dapat di kotakan lagi .aku betul-2 kehilangan . sejujurnya , aku takkan biarkan hati aku untuk orang lain sekiranya die masih ade dalam dunia aku .dia masih ade dalam hidup aku . die masih jadi bayang-2 aku .dan aku tak boleh terima bile die biarkan aku sendiri mase aku perlukan die . kadang-2 aku nak bagi tahu die yang aku rindu die . tapi semua tuu buat aku berfikir balik . perlu ke aku bagitahu die sedangkan die tak nak tahu .
die punn dah banyak berubah selalu tinggalkan aku sendirian . bile aku tanye die buat ape , die akan cakap tak buat ape-2 pun . bile die jawab macam tuu bermakna die tak sibuklah kan .tapi kenapa die tak luangkan mase dengan aku .
aku dapat rase perubahan die . dan aku taktahu aku pun berubah atau tidak . selalunye , kalau aku berubah die pun akan berubah tapi , entahlah . aku pun taktahu . aku harap die bce entry kali nie sebab aku taknak luahkan semua yang aku rase kat die secara live . aku takut dan malu . aku takut aku akn menangis depan die . aku tak suke menangis depan die . aku kadang-2 memendam ape yang aku rase sebab taknak die serabut tentang aku . bukan aku je yang sayang kat die . sebab ramai lagi yang sayang kat die dan perlukan die .sedih kan . buat mase nie aku akan cube elakkan die dari menangis . aku kan cube . ake tahu aku kuat . tapi kadang-2 hati perempuan aku mudah tersentuh .

sekian :'/

Friday, 20 January 2012

i'm back for you Dear ღ

hye guys .sehat ? hope u all in a good health . shima tahu , shima dah lame sangat tak update post . disebabkan sesorang tulah shima kena stop kan semua pekara yang shima buat . termasuk blog nie hurmm . i'm very disppointed with u zaki . i know that u love me . but can u give me some space . urgh , just forget it ya ?

hari ini , seharian shima makan banyak . sampai nak muntah terlalu kenyang .teruk kan tapi makan itu seronok , hahaha just kiding .nak cakap sikit tentang study shima setakat nie . yang telah anda sedia maklum shima dah naik ke tingkatan empat . subjek makin bertambah . dan ape yang shima belajar sekarang buat shima berfikir terlebih-2 .then , kalau dulu chemistry sekrang kimia . kalau dulu physics sekarang fizik . in malay ? yeah thats right .mule-2 memang kekok tapi shima akan cube biasa kan diri .jangan terlalu berfikir , bile macam tu lah yang membuatkan kite stress . stress is a bad thing for student .

then about my guy . setakat nie masih lagi memerlukan antara stu sama lain . kadang-2 shima tak pandai kawal emosi sampai pekara kecik boleh jadi besar .hurmm , teruk kan ? leave it .malas nak pikir .okayy now .shima dah tak larat . seriously i'm tired . i need a rest .

please tell me that you "my friend" .you love me right ? always be my side yeah . i need all of you .thanks for make me happy in my day .kbye .