Friday, 20 January 2012

i'm back for you Dear ღ

hye guys .sehat ? hope u all in a good health . shima tahu , shima dah lame sangat tak update post . disebabkan sesorang tulah shima kena stop kan semua pekara yang shima buat . termasuk blog nie hurmm . i'm very disppointed with u zaki . i know that u love me . but can u give me some space . urgh , just forget it ya ?

hari ini , seharian shima makan banyak . sampai nak muntah terlalu kenyang .teruk kan tapi makan itu seronok , hahaha just kiding .nak cakap sikit tentang study shima setakat nie . yang telah anda sedia maklum shima dah naik ke tingkatan empat . subjek makin bertambah . dan ape yang shima belajar sekarang buat shima berfikir terlebih-2 .then , kalau dulu chemistry sekrang kimia . kalau dulu physics sekarang fizik . in malay ? yeah thats right .mule-2 memang kekok tapi shima akan cube biasa kan diri .jangan terlalu berfikir , bile macam tu lah yang membuatkan kite stress . stress is a bad thing for student .

then about my guy . setakat nie masih lagi memerlukan antara stu sama lain . kadang-2 shima tak pandai kawal emosi sampai pekara kecik boleh jadi besar .hurmm , teruk kan ? leave it .malas nak pikir .okayy now .shima dah tak larat . seriously i'm tired . i need a rest .

please tell me that you "my friend" .you love me right ? always be my side yeah . i need all of you .thanks for make me happy in my day .kbye .