Sunday, 16 October 2011

aku sayang korang !!

*harap sangat entry kali ni di bace oleh orang yang aku tuju .

mulanye saye nak mintak maaf kat awak *siti nurazlina* my only lovely friend .

sbb , sejak aku ade die aku banyak abaikan kau .aku terkilan sangat dengan ape yang aku buat .aku baru sedar bile terbace status kau kat facebook .aku sedih sangat sebab aku dah buat kau macam tuu .aku dah terpengaruh dengan ape yang ade di depan mata .aku sayang kau nana . aku tak sanggup khilangan kawan mcm kau .tapi , dengan ape yang aku dah buat .aku malu nak mintak maaf .aku malu sangat . kenapa aku sanggup buat kat kau macm tuu . aku terlalu sedih sampai aku menitiskan air mata bile bace status kau tuu . sumpah aku sayang kau .

*dear siti nurazalina ..aku nak mintak maaf kat kau ..aku harap kau dapat maafkan aku ...

serba salah di hati membuat aku termenung untuk bberapa kali . malu yang berleluasa membuatkan aku menjadi seorang yang pendiam .saya norashima isa sayang kan awak siti nurazlina :)