Thursday, 25 August 2011

you make me smile :)

sepanjang hari tersenyum ? hah . betul tuu . dah penat dah . asyik tersenyum jehh . (sape yang buat orchid tersenyum ?) .teke lah dulu. haha . salah lah . (syok sendiri ke ape ni ?) nama die ...hehe macam biase ..tak boleh dedah kan identiti kat sini so , kite panggil die PAK UCUX (laki ke perempuan ?) mestilah laki .baru je kenal tapi macam dah kenal lame . pelik ? (bukti?) yelah ,masing-masing asyik balas drop je .gelak2 .macam dah lame kenal .biase lah tuu masing-masing peramah . :) terhibur juga sebenarnye orchid ni . sebab si die tak ade sisi . (siapa?) alah .david achuletta .hehe . si handsome tuu .hurm, serba salah pulak . yelah orchid layan laki lain tanpa pengetahuan die .bile die tahu mesti gaduh besar .haih ,ape yang orchid nak buat ni *closing eyes for a minute* takpe lah .mungkin ade hikmah nye pak ucux tuu datang dalam hidup orchid sekarang ni .harap pak ucux pun paham keadaan orchid .(kenapa buat macam tuu?) orchid memang suke cari pasal .haih .entahlah . ok lah dah takde ape nak bagi tahu lagi .hrap orchid dapat menyelesaikan kekaklutan ini dengan segera . thanks a lot guys . daaa dulu . muahh ! k.bye