Thursday, 15 September 2011

exam !!!


bagi yang tak postpone paper dari isnin hingga khamis , hari nih best lah .(sebab) .dah dapat enjoy untuk sekejap .bukan macam orchid .3 paper lagi tak amik .haih .amek exam sorang-sorang .padan muke .sape suruh buat hal .kan dah kena follow program curahan kasih tuu .boring and felt sleepy mase program tuu .
(kenape) .dgr orang membebel .mestilah kan .lainlah kalau korang .orchid memang cepat ngantoklah .
hari ISNIN
"bahasa malaysia kertas 1"
"bahasa malaysia kertas 2"
"science paper 1 "
isnin ok lagi sebab bahasa malaysia tutup mate pun bleh buat .(memang suke poyo) so jgn nak persoalkan .huhu .then selase ,tak amik lagi .(tahu tuu)
lepas tu RABU
"mathematics paper 1"
"mathematics paper 2"
"sejarah"
hah ! memang tension .(mengape begitu) sebab soalan susah giloo .math dah pening tambah lagi .sejarah question lagi mcm orang saket nak jawab (kenapa yeah) sebab pening + ngantokk .haih .taknak tgk result sejarah .hurmmmm !
akhirnya KHAMIS
"sains pertanian (KH)"
"agama islam"
"geografi"
not bad lah soalan .tak susah .tak senang .dapat lah jawab dengan tenang .walaupun begitu .jantung tetap dupdapdupdap .menanti keputusan setiap paper .
dan for ur information .sayaaa...orchid shamita study all the subject last minute (jgn ikut perangai sayee) tapi normal lah kan ,.macam korang tak penah buat kan .bohong lah kalau tak penah .hahaha .better sampai di sini .tak elok cakap bebanyak .bukan orang suke .(betul tak) .before i publish this post .i wanna say sorry .if i have mistake .0-0 yaa ? bubye .salam dari saye norashima isa :)